Zo organiseer je een event - Grit, Roel, 1954-; Gerritsma, Marco, ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2016)
De auteurs leggen uit hoe je een bedrijfsfeest of andere gebeurtenis (een 'event') organiseert. Een feest organiseren is tegenwoordig een vak dat je als directeur van een bedrijf of organisatie graag overlaat aan specialisten. Er zijn grote bureaus die het organiseren graag voor hun rekening nemen. Voor de kleinere bureaus en de beginners in het vak van event-organisatie is er dit handig boekje dat eigenlijk uitgaat van acht te nemen stappen: idee, haalbaarheid, organisatieteam, voorbereiding en promotie, draaiboek, uitvoering en afhandeling. Het boekje (feitelijk een studiewijzer) is een stap-voor-stap-handleiding en derhalve praktisch gericht. Alle aspecten worden in het kort besproken en toegelicht, zoals de financiën, de risico's, sponsoring, communicatie en eventuele problemen. Toegankelijk geschreven zonder vakjargon. Gericht op studenten. Wie het boekje volgt, kan aardig uit de voeten met het organiseren van welk event dan ook. © NBD Biblion
Praktische gids voor het organiseren van evenementen.
Keywords: Evenementen ; organisatie