Breken met je ouders - Hospes, Marloes, ....- (Amsterdam : Boom, 2012)
Ervaringsverhalen van mensen die met hun ouders gebroken hebben. Zij deden dit om verschillende redenen, bijvoorbeeld verslaving, parentificatie en emotionele mishandeling. Hoe leer je omgaan met een dergelijke jeugd? Wanneer verbreek je het contact? En hoe ga je om met reacties vanuit je omgeving?
Keywords: Ouder-kindrelatie.