Tijd maken voor de liefde : investeren in je relatie - Vansteenwegen, Alfons, 1941- (Tielt : Lannoo, 2007)
Nieuwe versie van de klassieker Liefde vraagt tijd, waarvan meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht Dit boek toont op een praktische en heldere manier hoe partners meer tijd kunnen maken voor elkaar. Oefeningen tonen aan hoe ze tot 'onthaasting' kunnen komen, en zo hun relatie kunnen verdiepen. Tijd maken voor elkaar: het is van levensbelang voor een goede relatie! Partners maken niet altijd even graag tijd vrij voor dezelfde dingen. En soms hebben we het gevoel dat de een in de toekomst leeft, terwijl een ander meer in het verleden... In Tijd voor de liefde beschrijft de gekende psycholoog-psychotherapeut Alfons Vansteenwegen op een praktische en heldere manier hoe partners tijd kunnen maken voor elkaar. Tijd om wonden te helen, tijd om samen te werken aan de toekomst. Het boek bevat vele voorbeelden uit de praktijk. Aan de hand van oefeningen wordt aangetoond hoe partners tot 'onthaasting' kunnen komen, en zo tot een betere (intieme) relatie.
Eerder verschenen o.d.t.: Liefde vraagt tijd
Keywords: Partnerrelaties