De magie van de moederschoot - Coolsaet, Bo (Boudewijn Louis René André), 1939-; Van Straaten, Peter, 1935-2016 (Leuven : Van Halewyck, 2005)
Beschrijving vanuit een biologisch en neurochemisch perspectief van de vroege relatie tussen moeder en kind, waarbij verbanden worden gelegd met het ontstaan van verliefdheid en liefde.
Keywords: Partnerrelaties