Een baby erbij en samen gelukkig blijven - Brouwer, Gerda, ....-; Donders, Susanne, ....- (Houten : Spectrum, 2011)
Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elk stel kort na de geboorte van de baby een dip doormaakt. Veel koppels met jonge kinderen geven hun relatie een lagere geluksscore. Nochtans willen we graag kinderen en zijn we gek op ze. Dus wat doen we verkeerd? Nog erger is dat tevens blijkt dat 30 tot 35% van de relaties strandt tegen dat het kind 3 jaar oud is. Wat loopt er dan mis op die korte tijdsspanne tussen het prille babygeluk en de 3e verjaardag van je kind? Gelukkig willen we nog wel steeds kinderen krijgen. Een kind vormt een heel aparte relatie naast deze die je met je partner hebt. En alle koppels maken dezelfde dingen mee als jonge ouder. Maar sommige koppels doorstaan bepaalde fases beter dan andere.
Gids voor aanstaande en jonge ouders om hun relatie goed te houden na de komst van de baby.
Keywords: Ouders - Kinderen