Over leven en dood : een boek voor jongeren over afscheid nemen en loslaten - Baseler, Marja, ....- (Vianen : The House of Books, 2010)
Marja Baseler geeft in haar voorwoord aan dat Over leven en dood voornamelijk jongeren wil helpen bij het omgaan met rouw. Het boek is onderverdeeld in 14 hoofdstukken en is logisch opgebouwd. Het vertrekt van de vraag waarom een rouwproces juist bij jongeren zo moeilijk is. Daarna besteedt de auteur aandacht aan alle soorten emoties die na de dood van een dierbaar iemand de kop kunnen opsteken.
Informatie en adviezen voor jongeren voor als ze een dierbare verliezen.
Keywords: Rouwproces