Stil verdriet : een boek en audio-cd met troostende teksten over afscheid nemen - Keirse, Manu, 1946- (Tielt : Lannoo, 2006)
Hartverwarmende teksten van Manu Keirse die troost en hoop bieden als je geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare Met audio-cd waarop Chris Lomme de teksten voorleest Aangevuld met openhartige gesprekken en getuigenissen van mensen in rouw
Keywords: Rouwen