Weg van mij : werkboek voor kinderen die achterblijven na zelfdoding - Fiddelaers-Jaspers, Riet, 1953-; Van 't Erve, Monique, ....- (Kampen : Ten Have, 2006)
Werkboek om in te gaan op al de vragen en gevoelens die je hebt als een bekend iemand zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt. Met verhalen van kinderen, kleurenfoto's en tekeningen. Onder begeleiding vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Keywords: Rouwproces ; kinderen