Pesten : mijn boek over durf en zelfvertrouwen - Tulleners, Astrid, ....- (Amsterdam : Niño, 2007)
Als je wordt gepest, kun je door het doen van opdrachten onder andere ontdekken waarom je wordt gepest en en wat je er aan kunt doen. Met informatie over pesten. Vanaf ca. 9 jaar; enige begeleiding is wenselijk.
Keywords: Pesten