Scoren met het hoofd : mentaal oefenboek voor jonge voetballers - Maenhout, Eva, ....-; Perquy, Kris, ....- ([s.l.] : F & G PARTNERS, 2013)
Klaar voor het nieuwe seizoen? Jonge voetballers die een stap voor willen zijn op hun leeftijdsgenoten krijgen binnenkort het ideale instrument in handen. “Scoren met het hoofd” is een oefenboek voor leergierige spelers om hun mentale vaardigheden aan te scherpen. Via concrete oefeningen en praktische tips leren ze hoe hun aandacht beter bij de wedstrijd te houden, hun emoties op een positieve manier te gebruiken, hun zelfvertrouwen te vergroten. Kortom, slimmere spelers worden door hun ontwikkeling zelf in handen te nemen.
Keywords: Voetbal