Autisme is zo gek nog niet : ondersteunend handelen bij vormen van autisme - Quak, Gery, ....-; Smeets, Karel, ....- (Amersfoort : CPS, 2003)
Dit boek maakt deel uit van een serie van acht thematische boekjes. Dit boek is vooral geschreven voor ouders en leerkrachten/begeleiders van leerlingen met autisme in het reguliere en speciale basisonderwijs. Het boek verduidelijkt autisme zowel vanuit de praktijk als vanuit een theoretisch kader. Het is een zeer gestructureerd, duidelijk en informatief boek dat heel gemakkelijk te lezen is. Voorbeelden zijn voorzien van een kader met een donkere achtergrond. Het boek is ontwikkeld door het CPS onderwijsontwikkeling en advies. Het bevat een literatuurlijst. © NBD Biblion
Praktische informatie voor ouders en leerkrachten in het basisonderwijs.
Keywords: Autisme