Autisme en de grenzen van de bekende wereld : wat we van autisme kunnen leren over de wereld om ons heen - Bogdashina, Olga, ....- (Antwerpen : Garant, 2013)
Bogdashina benadert autisme vanuit de spiritualiteit. Een strikt academische benadering is volgens haar te versplinterd voor een representatief totaalbeeld. Ze hekelt opvattingen over wat normaal of abnormaal is en kijkt hoe de zintuigen eenieder een persoonlijke blik op de wereld verschaffen.
Keywords: Autisme