Autisme : relaties en seksualiteit - Gerland, Gunilla, ....- (Antwerpen : Houtekiet, 2006)
Overzicht van de verschillende specifieke aspecten van seksualiteit van mensen met autisme, aangevuld met interviews met de patie͏̈nten zelf, hun ouders en hulpverleners.
Keywords: Autisme