Het autistenolifantje : het verhaal van Gustje Versmistje - Gilliaert, Dries, ....- (Soest : Boekscout.nl, 2013)
Wanneer een meisje van vier een stukje sla aanbiedt aan het kleine, autistische olifantje Gustje, wordt hij opslag verliefd. Het olifantje kruipt die dag in een bijzonder boek. Hij verlaat de dierentuin voor een lange zware tocht als het mensenjongetje. Telkens komt Gustje het meisje tegen. Op een dag wordt hem gevraagd om een boek te schrijven. Dat boek belandt op een nacht zomaar in de kamer van het jonge meisje. Diezelfde nacht springt er plotseling een geel olifantje uit dat reusachtig boek!