Leven met autisme - Delfos, Martine (Martine France), 1947-; Gottmer, Marijke, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2008)
Dit boek is bedoeld om het leven met autisme voor zowel de autist als de omgeving gemakkelijker te maken. De schrijvers proberen met dit boek volwassenen met autisme en hun omgeving een handvat te geven. Er wordt een nieuw overzicht van de aspecten van autisme gedurende de levensloop gegeven. Een aantal praktische zaken is bij elkaar gezet, zodat de problemen en daarbij behorende hulp snel duidelijk worden. Het boek is in hoofdstukken verdeeld met onderliggende paragrafen. Aan het eind van elk hoofdstuk is een samenvatting te vinden. Achterin belangrijke adressen, een woordenlijst, een lijst van gebruikte literatuur en informatie over de schrijvers. De auteurs van dit boek zijn beiden psycholoog en als zodanig werkzaam. © NBD Biblion
Zelfhulpgids voor autistische volwassenen en de mensen in hun omgeving.
Keywords: Autisme