Jij begrijpt mij, hè mam! : verhalen van een gewone moeder over haar buitengewone zoon - Ketelaar-Blokpoel, Inge, ....- (Bennekom : Ketelaar -Blokpoel, 2008)
Dit boekje geeft op een heel indringende wijze inzicht in het leven van een moeder (de schrijfster) met een licht verstandelijk gehandicapte zoon die PDD-NOS heeft, een vorm van autisme. De schrijfster is moeder van drie kinderen; haar zoon Jelmer is de jongste. In korte hoofdstukken vertelt de schrijfster met liefde over verschillende belevenissen met haar zoon. Op deze wijze krijg je inzicht in de moeizame weg die zij samen gaan. Heel gewone dagelijkse dingen komen aan de orde zoals bijvoorbeeld haren knippen. De schrijfster is ook auteur van het boek 'Loslaten uit liefde' (2005)*, samen met Rianne van Leeuwen. © NBD Biblion
Ervaringen van een moeder met haar autistische zoon.
Keywords: Autisme