Innovatieblunders : waarom zo veel innovaties mislukken en 25 manieren om het beter te doen - van Leeuwen, Sjors, ....- (Culemborg : Van Duuren Management, 2013)
Herinnert u zich deze nog? De Krant op Zondag, Omo Power, tv-foon, stemcomputers, zorgpas, NewCoke, de rookloze sigaret, i-mode, Skoeps ... Slechts een paar innovaties uit een hele lange reeks die het niet gehaald hebben. Mogelijke oorzaken? Te vroeg, te laat, te slecht, verkeerd imago, onvoldoende klantvoordeel, of was er juist te veel naar de klant geluisterd? Bedrijven en instellingen moeten innoveren om te overleven. Maar nog steeds mislukt het merendeel van alle nieuwe producten, diensten en merken. De oorzaken zijn legio. Het lijkt erop dat bedrijven de markt en hun klanten domweg niet begrijpen. Sjors van Leeuwen zet ter lering en vermaak de grootste innovatieblunders uit de afgelopen decennia op een rij, zodat u het beter kunt doen! - Aansprekende voorbeelden, leer van de fouten van anderen - Tips en trucs uit onderzoek en de praktijk - Overzicht van 25 manieren om succesvoller te innoveren.