E-business en e-commerce : een managementperspectief - Chaffey, Dave, 1963-; Van Ryssen, Stefaan, ....- (Amsterdam : Pearson education, 2011)
In E-business en e-commerce worden zowel beproefde als nieuwe methoden voor effectieve integratie van het web en internet in het bedrijfsleven beschreven. Het boek behandelt de vraagstukken waarmee managers voor, tijdens en na het implementeren van e-businesstoepassingen te maken krijgen. Deze vierde editie is geheel geactualiseerd. Zo komen het gebruik van sociale netwerken als marketinginstrument, nieuwe e-businesstechnologieën en innovatieve business- en inkomstenmodellen aan bod. Bovendien is er veel aandacht besteed aan de leesbaarheid en studeerbaarheid van het boek. E-business en e-commerce is geschreven voor studenten aan het hoger onderwijs die vakken over e-business, e-commerce of e-marketing volgen. Daarnaast is het geschikt voor professionals die zich op dit gebied willen oriënteren.
Keywords: E-commerce.