Holy trinity events : een radicaal nieuwe methode - Decuypere, Peter, ....- (Leuven : LannooCampus, 2016)
Van het concilie van Nicea tot Burning Man, van Kiss tot I love Techno en van Immanuel Kant tot Daft Punk: een krachtige nieuwe kijk op events. Van het concilie van Nicea tot Burning Man, van Kiss tot I love Techno en van Immanuel Kant tot Daft Punk: een krachtige nieuwe kijk op events. Een event organiseren is vandaag niet zomaar een podium vullen met zoveel mogelijk goden. De toekomst toont zich veel meer in het ontwikkelen van verbindende belevenissen. En het is net die verbondenheid die de basis vormt van een succesvol Holy Trinity Event. Dit vlot geschreven boek toont aan hoe je aan de hand van het unieke en vernieuwende Holy Trinity Model zelf zo'n event kunt analyseren en opzetten. Via gedurfde analyses en herkenbare cases, en rijkelijk geïllustreerd met uniek beeldmateriaal, krijg je een breed inzicht in de kracht van een Holy Trinity Event. Zo brengt Holy Trinity Events een inspirerend eventverhaal, waaruit blijkt dat eventmanagement en -marketing soms verrassend eenvoudig kunnen zijn.
Keywords: Events