To walk again : knokken tot de finish - Herremans, Marc, ....- (Aartselaar : Deltas, 2007)
De Belgische atleet Marc Herremans viel in 2002 van zijn fiets en brak zijn rug. In dit boek beschrijft hij zijn leven na deze val. Hij had een zeer sterke wil en revalideerde, met vallen en opstaan, relatief snel. Van zijn revalidatieproces deed hij verslag in een eerder boek, 'Ironman' (2002)*. Marc richt zelfs door middel van fondsen een sportcentrum voor rolstoelgebruikers op. Negen maanden na zijn ongeluk verbaast hij menigeen door zijn intrede te maken als succesvol rolstoelatleet. Met zijn zeer persoonlijke verhaal, dat veel van zijn tegenslagen, twijfels maar vooral doorzettingsvermogen omschrijft, zal hij veel mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt, inspireren. Zijn hoop is dat mensen zich aan zijn verhaal kunnen optrekken, wat door zijn positieve houding en enthousiasme ongetwijfeld zal lukken! Met een katern kleurenfoto's. © NBD Biblion
Persoonlijk verhaal van de Belgische topsporter, die na een ongeluk in 2002 invalide werd, maar door zijn wilskracht en doorzettingsvermogen een nieuwe, succesrijke carrière als rolstoelatleet begon.
Keywords: Triatlon