Datanews : business - best practices - technology. (Brussel : Brussels Media Center)
Van de cloud tot het metaverse, en van Big Tech tot ChatGPT: Data News is dè informatiebron voor iedereen die actief is in de ICT-sector.
Verschijnt 6 keer per jaar
Keywords: Business; Informatica