Handboek schuldhulpverlening : van taak naar methodiek - Kok, Marcel Sem, ....- (Amsterdam : Boom, 2014)
Steeds vaker krijgen maatschappelijk werkers te maken met cliënten die in de schulden zitten. Over het algemeen is dat een van de problemen waar de cliënt hulp bij zoekt; financiële problemen hoeven niet de eerste hulpvraag van de cliënt te zijn. Met dit boek krijgt de student visie op en inzicht in het totale schuldhulpverleningsproces.