(Ont)slagen, of Hoe werkloosheid de eerste stap naar succes kan zijn - Dirkse, Sandra, ....-; Van den Hoeven, Irene, ....- (Tielt : Lannoo, 2010)
Inspirerende, humorvolle en uitdagende gids voor iedereen die na een ontslag zijn carrière weer op de rails wil zetten. Een nieuwe kijk op de actuele thema?s ontslag en werkloosheid. De auteurs laten zien dat je met een andere mindset deze periode een positieve wending kunt geven. Een boek over werk dat écht werkt uiterst actueel in tijden van economische crisis! Betekent een ontslag automatisch het einde van de wereld? Helemaal niet, zo bewijzen ervaringsdeskundigen Sandra Dirkse en Irene van den Hoeven. Het is juist een kans om uit te zoeken wat je wilt en daarmee aan de slag te gaan. Alle informatie is gebundeld in dit baanbrekende boek!
Keywords: Solliciteren