Verbale intelligentie : de kracht van het woord - Wijnberg, Jeffrey, 1951- (Schiedam : Scriptum, 2013)
Hoe knoop je een praatje aan? Hoe geef je een gesprek meer diepgang? Hoe kun je anderen overtuigen en motiveren? Hoe verwoord je helder je standpunt tijdens een conflict? En hoe ga je om met klagers? Een twintigtal gesprekstechnieken voor werk- en privé-situaties.
Keywords: Gesprekstechnieken