Geïntegreerde communicatie : concern-, interne en marketingcommunicatie - Vos, Marita, ....-; Schoemaker, Henny, ....- (Den Haag : Boom, 2017)
Aan de orde komen achtereenvolgens communicatie voor een organisatie, concerncommunicatie, interne communicatie, marketingcommunicatie, informatieverwerking bij de ontvanger, communicatieonderzoek, organisatie van de communicatie en communicatie in internationaal perspectief. De uitgave bevat praktijkvoorbeelden, een literatuuropgave en een voorbeeld van een communicatieplan. De auteurs zijn communicatieadviseur en mede-eigenaar van een communicatieadviesbureau. Deze druk is op een enkel punt aangepast ten opzichte van de vorige druk, maar kent geen grote wijzigingen. Het boek is bestemd voor (aankomende) communicatiespecialisten en bedrijfskundigen en geeft een gedegen overzicht van de verschillende aspecten van communicatie. © NBD Biblion
Studieboek op HBO/WO-niveau.
Keywords: Personeelsmanagement