Ruimteblokken : bouwen aan ruimtelijk inzicht doe je zo! (Sint-Niklaas : Abimo, 2014)
Het doel van het spel is ruimtelijk inzicht stimuleren bij kinderen van het 1ste tot en met het 6de leerjaar door het samen puzzelen en bouwen van een blokkenconstructie. Het spel kan gelinkt worden aan de ontwikkelinsdoelen en eindtermen binnen de domeinen wiskundige initiatie, wiskunde en sociale vaardigheden.
Keywords: Ruimtelijk inzicht