Op de vlucht - Lafond, Marie-Hélène, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Ali is een Tunesische jongen. Zijn ouders willen dat hij naar zijn broer in Parijs gaat, waar het veiliger is. Ali begint aan een lange en zware tocht als vluchteling. (actua)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad