Blokken voor Leon - Minne, Brigitte, 1962-; Morize, Patrick, 1973- (Averbode : Averbode, 2017)
Leon is jarig. In de keuken hangen ballonnen en slingers. Mama, Hans en Marie zingen van 'Lang zal hij leven' en 'Er is er een jarig'. Het klinkt een beetje vals maar dat vindt Leon niet erg. Hij krijgt ook een cadeautje: een grote doos blokken. Leon is dolblij. Als hij zijn spullen neemt om naar papa te gaan, mag de doos blokken ook mee. Maar daar wil hij liever niet met de blokken spelen...
Nieuw samengestelde gezinnen, gescheiden ouders
Keywords: Jarig zijn