Vrolijk Pasen, Paultje! - Tharlet, Eve, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Paultje gaat in het bos op zoek naar de Paashaas, maar kan hem nergens vinden. Iedereen is teleurgesteld, maar Paultje blijft niet bij de pakken zitten …
Met illustraties van Brigitte Weninger
Keywords: Pasen