De vleugels van Samuel - Piatti, Virginie, 1976- (Averbode : Averbode, 2017)
Samuel is een eenvoudige jongen die toevallig een complot ontdekt tegen de kasteelheer. Samen met zijn vriendinnetje Colombe probeert hij het onheil te voorkomen. Het wordt een spannende tocht met heel wat ontdekkingen. (legende, historisch)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad