Mijn vriendin Malala - Bergh, Inge, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Enkele vriendinnetjes in Pakistan mogen niet meer naar school van de taliban. Ze moeten thuisblijven en mee voor het huishouden zorgen. Hun vriendin Malala zorgt ervoor dat ze stiekem toch naar school kunnen gaan. Maar er komen nog strengere regels en iedereen moet vluchten … (actua)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad