Waarom ik knorde en Bas blafte - Villerius, (Hans) W. J., ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Sanne wordt door haar vader naar het platteland gestuurd waar ze in alle rust moet nadenken over haar gedrag. Ze heeft immers een inbraak gepleegd en stond daarna in haar blootje op het dak! Hoe is dat zover kunnen komen? (avontuur, humor)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad