Verborgen schat - Verhelst, Marlies, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Tijdens een wandeling zien Kamiel en zijn opa een man in de bosjes duiken. Wat doet hij eigenaardig! Als de man verdwenen is, neemt Kamiel een kijkje in de bosjes. Hij wil weten wat daar verstopt ligt. Genre = spanning
Met illustraties van Michael Vincent
Leesniveau: AVI:M5 (oud: AVI 6)