De dichtende dief - Chevreau, Eric, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
In de Far West is een bijzondere bandiet aan het werk. Bij elke misdaad laat hij een gedichtje achter. Detective James Hume wordt er hoorndol van. Wie houdt de dichter-bandiet wel voor de gek? Genre = western
Met illustraties van Peter Elliott
Leesniveau: AVI:M6 (oud: AVI 8)