Voeding en gezondheid - Sharon, Michael, ....- (Aartseleer : Deltas, 2013)
Onze voeding bepaalt voor een groot deel hoe wij ons voelen, hoe we eruitzien en hoe we functioneren. Voeding helpt het lichaam genezen en ziekte voorkomen. Kortom, het is de sleutel tot de kwaliteit van het leven. Dit boek behandelt het volledige assortiment van voedingsmiddelen, supplementen en medische kruiden. Het beschrijft wat noodzakelijk is voor een gezond en krachtig leven en hoe elk voedingselement meewerkt aan de natuurlijke processen van het lichaam. U leest hoe de juiste voeding u helpt gewicht te verliezen, vermoeidheid te bestrijden, beter om te gaan met stress, cholesterol te verlagen en kanker en hartziektes te weren. Dr. Michael Sharon selecteert in dit werk alle essentiële informatie over voeding en schrijft duidelijk en fascinerend over dit onderwerp. Hij is één van de meest vooraanstaande experts op het vlak van de voedingsleer.
Keywords: Voedingsleer