Haal alles uit uw geld : 101 tips over sparen, beleggen, belastingen en successie (met 5 extra tips) - Van den Borre, Luc, 1959-; Reweghs, Danny, ....- (Antwerpen : Houtekiet, 2017)
Is het bon ton om te zeggen dat geld niet belangrijk is? Of is het juist onverstandig de neus op te halen voor het slijk der aarde? Veel mensen weten weinig over geld omdat ze ervan overtuigd zijn dat alles met betrekking tot financiën saai en/of ingewikkeld is. Ze doen dan ook geen moeite om er enige kennis over te vergaren. Nochtans zouden drie Belgen op vier meer geld verdienen of bezitten als ze nog maar de basisbeginselen van geld, sparen, beleggen en belastingen zouden beheersen. Dit boek zal ervoor zorgen dat ook u bij die Belgen zult horen die meer, misschien zelfs alles, uit hun geld halen. Want één ding staat vast: als u zich niet interesseert voor uw geld, dan doen anderen dat wel. En die anderen hebben niet altijd uw belangen voor ogen. Danny Reweghs (1965) is licentiaat in de economische wetenschappen aan de KU Leuven. Sinds 2006 is hij directeur Strategie van Trends-Moneytalk en de adviesbrief Inside Beleggen van het mediaconcern Roularta. Hij was meer dan tien jaar (tot 2006) hoofdredacteur van Cash, een financiële bijlage bij Trends, en komt sinds 1999 op Kanaal Z regelmatig over de beurs praten. Verder is hij medeauteur van de boeken De Beste beleggingen tot 2010 en Rendabel beleggen in moeilijke beurstijden en was hij ruim een decennium lid van de raad van bestuur van VFB. Luc Van den Borre (1959) is licentiaat in de rechten aan de UGent en licentiaat in de handels- en financiële wetenschappen aan de UBrussel. Hij was jaren hoofdredacteur van de beleggersbrief Swingtrend, nu Inside Beleggen, en directeur van Cash!-Trends. Hij is een van de stichters van het.beleggers.net, de eerste website in België voor beleggers. Verder schreef hij verschillende bestsellers over geldzaken zoals Tips van de Top, Verstandig Vastgoed Verwerven, De 100 Beste Aandelen ter Wereld en Strategisch Beleggen met Opties.
Keywords: Geldtips