Het kleurenpaleis : creatieve ideeën voor kleine, grote kunstenaars - Le Bacq, Nadine, ....-; Leyssens, Kathy, ....- (Brugge : Die Keure, 2013)
Creatieve ideeën voor kleine, grote kunstenaars Het kleurenpaleis is een inspirerend kijk - en doeboek vol leuke en creatieve ideeën om in je lessen beeld te gebruiken. Het is 'een grabbelton' met ruim 60 vernieuwende, beeldende recepten, die bruikbaar zijn doorheen de hele lagere school.