Trainersboek faalangst, examenvrees en sociale vaardigheden : een praktisch handboek voor trainers in en buiten het onderwijs - Prinsen, Herberd, 1959- (Houten : LannooCampus, 2014)
De herziene editie van dit veelgebruikte boek biedt begeleiders in en buiten het onderwijs handvatten om faalangst, examenvrees en sociaal onhandig gedrag bij jongeren te signaleren en hen te begeleiden. Een zeer praktisch handboek boordevol tips en adviezen voor het opzetten van een training. De thematische kaarten van de speciaal voor dit boek ontwikkelde oefening 'Dobbelen voor het leven' zijn nu voor de kopers van het boek met een code te downloaden, waardoor de trainer er direct mee aan de slag kan. Een onmisbaar boek voor begeleiders, mentoren, trainers, psychologen en pedagogen die kinderen en jongeren begeleiden, zowel in als buiten het onderwijs.