Op weg naar balans : van cafébaas tot toptriatleet en ambassadeur van pure voeding - Baelus, Dirk, ....- ([s.l.] : Baelus, 2015)
Op weg naar balans: Van cafébaas tot toptriatleet en ambassadeur van pure voeding Van ongezond naar gezond. Dirk Baelus' visie en leefwijze zijn simpel, eerlijk en puur. Zijn –gerechten ook. Ontdek samen met hem hoe je echt gezond wordt met slimme voeding.
Keywords: Sport en voeding