De basis van natuurlijke voeding : lekker meegenomen : 365 ingrediënten, 14 basisrecepten - Baelus, Dirk, ....- ([s.l.] : Baelus, 2015)
De basis van natuurlijke voeding Dirk Baelus selecteerde in dit boek 365 topingrediënten en 14 basisrecepten die voor iedereen haalbaar zijn. Geen ingewikkelde recepten of culinaire hoogstandjes, maar voeding die je gezonder en energieker maakt.
Keywords: Voeding en gezondheid