Lead companies : van familiebedrijf tot multinational - Werkers, Nadia, ....-; Martens, Rudy, ....-; De Vocht, Sven, ....- (Leuven : LannooCampus, 2016)
Onze industrie ondergaat fundamentele veranderingen. Een diversere marktvraag en de exponentiële groei van data, nieuwe software en hoogtechnologische producten maken onze bedrijfsvoering steeds complexer. Lead Companies banen hun weg door dat veranderende landschap en creëren vooruitgang met een vernieuwende aanpak. De Lead Company zet daarbij zelf belangrijke langetermijntrends en overwint zo de concurrentiedruk.Dit boek bundelt de ervaring en inzichten van vijftig executives uit de Vlaamse industrie. Via hun getuigenissen biedt Lead Companies inspiratie voor ondernemers om internationaal een vooraanstaande positie te kunnen innemen.Dit boek beschrijft op inspirerende wijze de cultuuromslag die nodig is om de transformatie van onze industrie vorm te geven en de toekomst van onze productiebedrijven veilig te stellen. Jo De Backer, CEO Niko GroupLead Companies beschrijft hoe Vlaamse kmo's doorgroeien tot succesvolle wereldspelers. Vlaamse ondernemers hebben wereldklasse. Met de juiste competenties in huis kunnen ze dromen waarmaken.