Geen stress meer! : helemaal zen in 20 stappen - Salvi, Flavia-Mazelin, ....- (Aartselaar : Deltas, 2016)
Het tijdschrift Psychologies is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en biedt je met dit boek een luchtige maar complete coaching om zen en stressvrij door het leven te gaan. De tips, oefeningen en voorbeelden uit de praktijk zullen je stap voor stap helpen om je doelen te bereiken en stress de baas te blijven: * Zie in welke invloed stress op je heeft * Leer hoe je snel weer tot rust komt * Deel je taken in volgens prioriteit en maak tijd voor jezelf * Leer omgaan met je emoties en die van anderen * Ontdek hoe kritiek opbouwend kan zijn en leer nee zeggen Bovendien vind je een survivalkit om in specifieke situaties snel en juist te reageren. Door het boek heen zijn er ook tal van testjes die je meer inzicht zullen geven in jezelf.