Slim differentiëren : praktijkboek binnenklasdifferentiatie voor leerkrachten - Smets, Wouter, ....- (Wommelgem : De Boeck, 2017)
Slim differentiëren is een praktijkgericht boek dat zowel beginnende alsgevorderde leerkrachten een reeks inzichten over binnenklasdifferentiatie aanreikt.