Youth trend report : browsing the margin - Trendwolves (Gent : Trendwolves, 2017)
Jongerentrends, strategische inzichten en coolhunts binnen Europese jongerencultuur. He rapport blijft de referentie- en inspiratiebron voor merken, bedrijven en overheden.