De architect in de 21ste eeuw : beschermde ondernemer of (vogel)vrij beroep? De wet van 20 februari 1939: 75 jaar - Uytterhoeven, Kristof, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2016)
In 2014 vierde de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect haar 75ste verjaardag. In verschillende bijdragen belichten juristen en architecten de activiteit van de architect als ondernemer: taken en erelonen, bescherming van de beroepstitel, aansprakelijkheid en verzekering en deontologie en tuchtrecht. Met bijdragen van Benoît Kohl, Dirk Lindemans, Béatrice Ponet, Sarah Schoenmaekers, Thyphaine Mooghin, Judith Lemaire en Jean-Louis Genard en Kristof Uytterhoeven.