Casamance - De Lestrade, Agnès, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Casamance en haar broer Juno hebben het niet breed thuis. Dankzij een hulpprogramma krijgen ze de kans toch op vakantie te gaan . Ze mogen elk bij een andere familie gaan logeren. Met verbazing ontdekt Casamance hoe verschillend families kunnen zijn. Genre = vakantieverhaal
Met illustraties van Anne-Catherine De Boel
Leesniveau: AVI:M6 (oud: AVI 8)