Brusje - Poleij, Corinne, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Lisa is een brusje, een zus van een ‘bijzonder kind'. Haar broertje Mark heeft immers autisme en dat is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als op je vakantie naar zee gaat en je broer enkel interesse heeft voor bruinvissen … (meeleef, avontuur) - autisme
Met tekeningen van Emilie Timmermans
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad