De 7 vaardigheden van de inspirerende leraar - Linthorst, Michel, ....- (Houten : LannooCampus, 2017)
Motivatie en inspiratie in de klas met dit praktische oefenboek Michel linthorst ging op zoek naar oplossingen voor de meest voorkomende uitdagingen in het onderwijs. De 7 vaardigheden voor de inspirerende leraar staat vol boeiende verhalen, tips en oefeningen waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Ontdek hoe je als leraar vanuit je eigen talenten en drijfveren je leerlingen kunt inspireren om het beste uit zichzelf te halen en met veel plezier en motivatie kunt laten leren. Oplossingen voor de meest voorkomende uitdagingen in het onderwijs worden aangeboden aan de hand van 7 Life Skills-voorbeelden.
Verhalen, tips en oefeningen om het beste uit jezelf en je leerlingen te halen
Keywords: Pedagogie