Algemene ziekteleer : handboek voor paramedische beroepen. - Vandewynckele, Jan, ....- (Gent : Academia Press, 2013)
Dit boek behandelt de belangrijkste onderwerpen uit de algemene interne en heelkundige ziekteleer. Het is een handig studieboek en een naslagwerk voor de paramedicus (de algemeen verpleegkundige, de diëtist, de ergotherapeut, de logopedist en de klinisch laborant, de apotheker), die hier waardevolle informatie in zal vinden.
Keywords: Ziekteleer