EHBO : vaardigheden en praktijkinstructies bij reanimatie en dringende hulpverlening - Herregods, Luc, 1957- (Gent : Academia Press, 2016)
De overlevingskans voor een patiënt met een hart-of ademhalingsstilstand is het grootst als een omstaander de reanimatie onmiddellijk start. Spoed-en urgentiearts Luc Herregods beschrijft en demonstreert alle vaardigheden die nodig zijn voor een professionele reanimatie en eerstehulpverlening. De technieken worden stap voor stap omschreven en duidelijk geïllustreerd met foto's. Deze praktische gids is aangepast aan de nieuwe EHBO-richtlijnen 2015. Dit naslagwerk is uitermate duidelijk en makkelijk te gebruiken, niet alleen voor artsen en studenten, maar voor iedereen die zich wil informeren over en bekwamen in eerstehulpverlening.
Luc Herregods - Marc Coppens - Sandrine Herbelet -Sofie Herregods - Bernard Depypere
Keywords: EHBO